Net je rijbewijs gehaald? Ontdek nu leasen

Na alle stress en frustratie heb je hem dan eindelijk binnen, je rijbewijs. Je mag nu zelfstandig de weg op. Althans, als je een leeftijd van 18 jaar of ouder hebt bereikt. Het is gebruikelijk dat je dan eerst een tijdje in de auto van je ouders rijdt, totdat je zelf voldoende geld hebt gespaard om een auto te kopen. Dit hoeft echter niet. Je kan er ook voor kiezen om een auto te leasen. Voor een vast bedrag in de maand kun je dan een mooie auto rijden. Voordat je daadwerkelijk de beslissing maakt, zetten we hieronder wat feiten op een rij.

Auto kopen
De aanschaf van een eigen auto is duur. Je moet niet alleen in één keer een groot bedrag afstaan, maar ook andere zaken zelf uitzoeken. Zo moet je van te voren bepalen welke autoverzekering je gaat afsluiten...

Lees verder

Autoruit vervangen zonder hoge kosten te betalen

Een autoruit vervangen is iets wat meestal veel zal kosten. Dit is voornamelijk omdat de meeste mensen ervoor kiezen om een nieuwe, originele autoruit te kopen in plaats van een after market exemplaar. En dat terwijl er bijzonder veel verschil zit in de prijs van een nieuwe autoruit. Een originele autoruit is voorzien van een merklogo van de autofabrikant wat eigenlijk de enige reden is van een hogere prijs. De kwaliteit is identiek aan autoglas dat is geproduceerd voor de after market. Je autoruit vervangen door een nieuw, origineel exemplaar zorgt er dan ook voor dat je heel wat meer betaalt dan noodzakelijk is.

Op de prijs besparen bij autoruit vervangen

Moet je een autoruit vervangen? Dan spreekt het voor zich dat je verschillende aanbieders vergelijkt zodat je de interessantste pr...

Lees verder

Je auto onderhouden doe je met deze tips

Ben jij ook een echte autoliefhebber? De auto is onze trots en we doen er dan ook vaak stoer mee. We geven de auto alle aandacht en liefde en willen dat deze goed onderhouden wordt. Maar hoe onderhoud je een auto nou? Als er iets stuk is, ben je eigenlijk te laat met het onderhoud. Om schade te voorkomen, is regelmatig onderhoud belangrijk. Wij geven je een paar tips die je kunnen helpen bij het auto-onderhoud.

Je kunt zelf veel doen

Je zit in de auto en opeens hoor je een raar geluidje. Je doet de radio zachter en probeert te bedenken wat het kan zijn. Toch maar even naar de garage brengen straks. Herkenbaar? Als je geen handige harry qua auto’s bent, is het logisch dat je meteen naar de garage rijdt. Je wilt natuurlijk niet dat er iets mis is met jouw mooie auto...

Lees verder

Hoe vind ik een goedkope autoverzekering voor de Volkswagen Lupo?

Vind jij dat je teveel betaalt voor de verzekering van de Volkswagen Lupo? Veel Nederlanders kijken amper om naar de maandelijkse afschrijving van de autoverzekeraar. In deze blog biedt autoverzekeringregelen.nl een aantal handige tips die jou helpen met het besparen op de autoverzekering.

1. Past mijn verzekering nog wel bij mij?

Misschien heb je al jaren een verzekering lopen bij dezelfde verzekeraar. Het bedrag gaat door je schadevrije jaren misschien wel iets naar beneden, maar niet fors. Het is verstandig om zo nu en dan eens een nieuwe vergelijking te maken. De kans is groot dat er een verzekeraar is die jou een veel beter aanbod kan doen, met een veel lagere premie dan je nu betaalt.

2. Kijk uit voor oververzekering

Heb je een wat oudere VW Lupo? Dan is een all-risk dekking wellic...

Lees verder

Hoe kies je het beste alarmsysteem voor in de auto om je voertuig zo echt te kunnen beschermen?

Het hebben van het beste auto-alarmsysteem in de je auto kan ervoor zorgen dat niemand er met je voertuig vandoor gaat. Het geeft je een gerust gevoel als je weet dat je auto is beschermd tegen dieven die willen inbreken en je waardevolle spullen willen meenemen. Ook autodiefstallen gebeuren tegenwoordig overal en het lijkt erop dat je auto nergens meer veilig is. Tegenwoordig plaatst men ook veel dure items in hun auto en die moeten ook tegen diefstal worden beschermd. Als je het beste alarm voor in je auto wilt kopen, dan zijn hier enkele tips die je tijdens het maken van je keuze kunt gebruiken.

Het is belangrijk dat je een alarm zoekt dat kan worden gebruikt in combinatie met de centrale deurvergrendeling, die waarschijnlijk in je auto is geïnstalleerd...

Lees verder

Ga voor zekerheid en koop een occasion bij Bynco!

Bij een tweedehands auto kopen, zijn er heel wat punten waar u over na moet denken. Het is geen aankoop die je dagelijks doet en kan dus best moeilijk zijn. Bij Bynco helpen wij u graag bij het maken van deze lastige keuze. Wanneer u ons laat weten waar u de auto voor gaat gebruiken, kunnen wij u verder adviseren voor het vinden van een auto naar wens!

Welke eisen stelt u aan een tweedehands auto?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het voor ons belangrijk te weten, welke eisen u stelt aan een tweedehands auto. Er worden namelijk veel verschillende occasions aangeboden, wat de keuze moeilijk maakt. Vraagt u zich bijvoorbeeld af, of u extra ruimte nodig heeft in de kofferbak en met hoeveel personen u wilt reizen...

Lees verder

Een trailer, hoe onderhoud je deze?

Voor de meeste bedrijven is de aanschaf van een nieuwe trailer een enorme investering. Daarom is het belangrijk dat een trailer op de juiste manier onderhouden wordt. Onderhoud is belangrijk om de kwaliteit van de trailer te waarborgen en de levensduur ervan te verlengen. Lees gauw verder als je wilt weten hoe je een trailer moet onderhouden, wat je vooral niet moet doen en het uitbesteden van het onderhoud aan specialisten.

Dagelijks onderhoud trailer

Na afloop van de rit is het van belang om de trailer te controleren op schade. Bekijk de buitenzijde, laadruimte, de deuren en de verlichting. Tijdens het rijden zit een ongeluk in een klein hoekje en daarbij heb je het als chauffeur soms niet eens door wanneer je ergens tegenaan zit...

Lees verder

Goedkope auto’s voor jongeren

Je bent jong en hebt waarschijnlijk net of al een tijdje je rijbewijs. Wat is dan de volgende stap? Een eigen autootje natuurlijk. Natuurlijk zal je niet gelijk de duurste auto kunnen aanschaffen of je droomauto en daarom staan hieronder een paar betaalbare auto’s daarnaast geven we ook tips waar je op moet letten bij het aanschaffen van een nieuwe auto.

Auto’s tot €2.500 voor jongeren

Een paar leuke auto’s voor jongeren zijn bijvoorbeeld de Fiat Panda (2003-2011), dit is de tweede generatie van de Fiat Panda en een kwalitatief goede auto. Als tweede is de Ford Ka (1997-2008) ook een niet al te dure auto. Als derde is er de Honda Civic (1995-2001) dit is een sportief uitziende auto en erg populair bij de jongeren.

Hier moet je opletten

Allereerst is het verstandig om niet voor pop...

Lees verder

OHRA gaat de strijd aan met de ‘paarse krokodil’

Omtrent autoverzekeringen en het indienen van schades is er over het algemeen nog veel te verbeteren. Zeker met betrekking tot het snelle afhandelen en makkelijk indienen kunnen zorgverzekeraars zich nog ontwikkelen. OHRA gaat daarom de strijd aan met bureaucratie om het gehele proces soepeler te laten verlopen. Zeker op het gebied van de autoverzekering wordt er een hoop verbeterd.

Misschien handig om nog even toe te lichten.. De paarse krokodil is symbolisch voor onnodige bureaucratie binnen organisaties en processen. Een begrip wat tien jaar geleden door OHRA is geïntroduceerd door middel van het bekende reclamespotje met het meisje en de badmeester.

In de nieuwe reclamespot staat dezelfde badmeester opnieuw centraal...

Lees verder

De ideale autotrip maak je met Volkswagen

Vrienden die wonen in het buitenland, de meeste mensen hebben ze wel. Vrienden die je ontmoet hebt op vakantie, tijdens je studie in het buitenland of via je werk. Het is hartstikke leuk zij jou eens in Nederland komen bezoeken. Als dit gebeurd wil je natuurlijk wel meer laten zien dan jouw huiskamer en wil je hen kennis laten maken met ons mooie kikkerlandje. Je kunt dan met je eigen Volkswagen op pad gaan en een kleine roadtrip maken, maar mocht je niet over een ruime auto beschikken kun je ook een auto huren. Op schiphol heb je bijvoorbeeld Autoverhuurbedrijf BB&L, die beschikt over een Schiphol auto huren service. Met deze service wordt jouw huurauto voorgereden, bespaar je wachttijden en kun je gelijk vertrekken nadat je vrienden zijn aangekomen...

Lees verder