De ideale autotrip maak je met Volkswagen

Vrienden die wonen in het buitenland, de meeste mensen hebben ze wel. Vrienden die je ontmoet hebt op vakantie, tijdens je studie in het buitenland of via je werk. Het is hartstikke leuk zij jou eens in Nederland komen bezoeken. Als dit gebeurd wil je natuurlijk wel meer laten zien dan jouw huiskamer en wil je hen kennis laten maken met ons mooie kikkerlandje. Je kunt dan met je eigen Volkswagen op pad gaan en een kleine roadtrip maken, maar mocht je niet over een ruime auto beschikken kun je ook een auto huren. Op schiphol heb je bijvoorbeeld Autoverhuurbedrijf BB&L, die beschikt over een Schiphol auto huren service. Met deze service wordt jouw huurauto voorgereden, bespaar je wachttijden en kun je gelijk vertrekken nadat je vrienden zijn aangekomen. Dit kan een prima optie zijn als je zelf niet over een auto beschikt. Hoe dan ook, of je nu wel of geen auto hebt, waar ga je vervolgens heen? In deze blog krijg je een aantal tips voor de ideale bezienswaardigheden in Nederland.

Zandvoort

Zandvoort ligt vlakbij Schiphol, vlakbij Amsterdam, aan zee en beschikt over een flink aantal strandtenten waar jij de warme zomerdagen en -avonden geweldig kunt doorbrengen met je vrienden. Ook kun je vanaf hier gemakkelijk andere badplaatsen bezoeken zoals Bloemendaal. Is het mooi weer dan is een bezoek aan Zandvoort echt een aanrader!

De Oosterschelde

De Zeeuwse kust staat bekend om haar prachtige onderwaterleven. Het Nationaal Park Oosterschelde is het grootste nationale park van Nederland. Desondanks dat dit het grootste nationale park is, is het niet heel bekend en de kans is groot dat jij er ook nog niet bent geweest. Zo ontdek je samen met je vrienden toch nog een nieuwe plek in Nederland.

Groningen

De grote stad in Noord Nederland. Bezoek een museum, bekijk de grachtengordel of ontdek leuke restaurants en winkels in het centrum. Groningen is erg divers. Aanraders in Groningen: beklim de Martinitoren en drink cocktails bij Mr. Mofongo’s!

Al met al een aantal leuke plekken om je vrienden mee naar toe te nemen. Laat hen alvast kennis maken met de car hire Amsterdam Airport service van BB&L Autoverhuur als jij er aan denken om een auto te huren. Zo kies je van tevoren alvast de mooiste Volkswagen uit.