Ga voor zekerheid en koop een occasion bij Bynco!

Bij een tweedehands auto kopen, zijn er heel wat punten waar u over na moet denken. Het is geen aankoop die je dagelijks doet en kan dus best moeilijk zijn. Bij Bynco helpen wij u graag bij het maken van deze lastige keuze. Wanneer u ons laat weten waar u de auto voor gaat gebruiken, kunnen wij u verder adviseren voor het vinden van een auto naar wens!

Welke eisen stelt u aan een tweedehands auto?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het voor ons belangrijk te weten, welke eisen u stelt aan een tweedehands auto. Er worden namelijk veel verschillende occasions aangeboden, wat de keuze moeilijk maakt. Vraagt u zich bijvoorbeeld af, of u extra ruimte nodig heeft in de kofferbak en met hoeveel personen u wilt reizen. Met meerdere personen kan het namelijk handig zijn een 4-deurs auto te nemen in plaats van een 2-deurs.

Denk ook na over extra opties

Daarnaast is het fijn om te weten, welke opties er op het dashboard aanwezig moeten zijn. Wilt u met cruise control rijden? Handig voor als u lange afstanden rijdt. Gebruikt u de auto ook veel tijdens de zomer? Dan kan een airco comfort bieden. Zit u veel op de weg? Dan kan een navigatiesysteem wat toevoegen. Als u het lastig vind om antwoord te vinden op deze vragen bij een tweedehands auto kopen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

Bij Bynco gaat u voor zekerheid!

Als u bij Bynco een occasion koopt, gaat u voor zekerheid! Al onze auto’s worden grondig getest en gekeurd door DEKRA. Iedere auto heeft een afzonderlijk keuringsrapport. Hierin staan het aantal kilometers, de toestand van de motor en de algehele staat van de auto. Dit is bij iedere auto te downloaden zodat u precies weet wat u aanschaft. Zo loopt u bij een tweedehands auto kopen, minder kans op onverwachte kosten.